Ilmainen laskutusohjelma

Laskutusohjelman tarjoaa Laskuhari.fi
HUOM! Tallennamme tulostetut laskut ja tulostajan IP-osoitteen väärinkäytösten estämiseksi.

LASKU

Laskun päiväys Viivästyskorko
Laskunumero Asiakkaan Y-tunnus
Maksuehto Viitteemme
Eräpäivä Viitteenne
Toimitusehto
Nimike Määrä Yks. verotoná hinta Alv % Verollinen yht.
X
X
X
X
X
X
X
X
X
X
 +Lisää laskurivi
  Veroton yhteensä 0,00 EUR
  ALV yhteensä 0,00 EUR
  Verollinen yhteensä 0,00 EUR
IBAN BIC / SWIFT Eräpäivä
Viitenumero Yhteensä EUR
0,00 EUR

Tulosta

Tervetuloa ilmaiseen laskutusohjelmaan

Tämä on ilmainen laskutusohjelma, jolla voit tehdä PDF-laskut käden käänteessä. Laskutusohjelman käyttö on yksinkertaista: yllä näet tyhjän laskupohjan, johon voit syöttää yrityksesi ja asiakkaasi tiedot, laskun tiedot sekä haluamasi laskurivit.

Laskupohjan alaosaan voit kirjoittaa pankkiyhteystietosi sekä laskun lisätietokenttiin esim. yhteystietosi ja ALV-numerosi.

Kun tiedot on täytetty, klikkaa laskutusohjelman tulosta-painiketta (oikeassa yläreunassa), ja eteesi ilmestyy PDF-muotoinen lasku. Laskupohja on juuri täyttämäsi lomakkeen mallinen. Voit tulostaa laskun tai tallentaa sen tietokoneellesi sähköpostilla lähettämistä varten. Jos teit virheen, sulje PDF ja palaat takaisin täytetylle laskulomakkeelle.

Laskuriveille lasketaan yhteissummat automaattisesti ja laskutusohjelma laskee myös verojen osuuden sekä laskun loppusumman automaattisesti. Voit syöttää joko verolliset tai verottomat hinnat laskurivien yksikköhintoihin. Jos syötät verottomat hinnat, rastitathan yksikköhinnan otsikossa olevan veroton-rastin, jotta verollinen hinta lasketaan oikein.

Tämä ilmainen laskutusohjelma muodostaa myös verkkopankissa toimivan viitenumeron automaattisesti, kun syötät ensin laskulle numeron.

Katso käyttöopasvideo

Etsitkö ladattavaa ilmaista pdf-laskupohjaa?

Jos haluat mieluummin ladata tietokoneellesi tyhjän PDF-pohjan, jonka voit joko täyttää koneellasi tai tulostaa tyhjänä paperille käsin täytettäväksi, voit kokeilla ilmaista pdf-laskupohjaamme. Se toimii myös offline-tilassa, eli silloin, kun sinulla ei ole internet-yhteyttä käytettävissäsi. PDF-pohja ei kuitenkaan laske eräpäivää tai viitenumeroa automaattisesti.

Miksi ilmainen laskutusohjelma?

Toteutimme tämän ilmaisen laskutusohjelman pienyrityksille ja mikroyrityksille sekä aloittaville yrittäjille, jotka eivät laskuta paljon, eivätkä halua vielä investoida varsinaiseen laskutusohjelmaan.

Jos kuitenkin teet paljon laskuja, haluat tallentaa ne kirjanpitoa varten tai tarvitset niistä raportteja, sinun on syytä tutustua maksulliseen Laskuhari-laskutusohjelmaamme. Laskuhari sopii myös aloitteleville yrittäjille sekä pienille yrityksille, koska siitä on kuukausimaksullisen version lisäksi olemassa myös versio, jossa maksat vain tekemistäsi laskuista 1 euron per lasku.

Laskuhari tarjoaa myös paljon muita ominaisuuksia, joita ilmaisesta laskutusohjelmasta et löydä, kuten oman logon liittämisen laskulle sekä viivakoodin muodostuksen.

Täytäthän pakolliset laskumerkinnät

Varmistathan laskua täyttäessäsi, että kirjaat siihen kaikki arvonlisäverolain vaatimat tiedot. Esimerkiksi maininta käännetystä verovelvollisuudesta. Laskulta pitää selvitä myös se, onko yrityksesi arvonlisäverovelvollinen. Laskupohjalle on tehty kolme tyhjää lisätietokenttää näitä tietoja varten.

Muistathan syöttää lisätietokenttiin myös oman yrityksesi y-tunnuksen.

Miksi laskurivien määrä on rajoitettu?

Tämä yksinkertainen laskutusohjelma on suunniteltu ainoastaan yksisivuisia laskuja varten. Jos tarvitset laskulle paljon laskurivejä, suosittelemme siirtymään Laskuhari-laskutusohjelmaan. Siinä laskurivien määrää ei ole rajoitettu, ja lasku jaetaan useammalle eri sivulle, mikäli rivejä on todella paljon.

Kiitos, kun kokeilit ilmaista laskutusohjelmaamme

Meiltä on saatavilla myös monipuolisempi
Laskuhari-laskutusohjelma, jolla voit mm.

- tallentaa laskut myöhempää käyttöä varten
- tulostaa raportteja kirjanpitäjälle
- tulostaa viivakoodin laskulle
- luoda automaattisen viitenumeron
- lähettää sähköposti-, kirje- ja verkkolaskuja
Kokeile heti ilmaiseksi

Ei kiitos, haluan käyttää ilmaista ohjelmaa