Ilmainen PDF-laskupohja

Laskuhari tarjoaa myös ilmaisen PDF-laskupohjan yrityksille, jotka eivät vielä tarvitse laajempaa laskutusohjelmaa. Suosittelemme kuitenkin ensin kokeilemaan, kuinka helppoa Laskuhari-laskutusohjelman käyttö on. Laskuhari soveltuu pienellekin laskuttajalle, koska voit valita kappalehinnoittelumallin, jossa maksat ainoastaan tekemistäsi laskuista.

Voit ladata myös Excel-muotoisen laskupohjan täältä

PDF-laskulomakkeen lataus

Voit ladata PDF-laskupohjan tästä. Pohja on PDF-muotoinen ja siinä on täytettävät lomakekentät, joten voit joko täyttää sen valmiiksi tietokoneella tai tulostaa sen ja täyttää vasta sitten. Jotta voit täyttää lomakkeen, sinun tulee todennäköisesti ladata ja tallentaa PDF-tiedosto aluksi tietokoneellesi ja avata se tämän jälkeen PDF-katseluohjelmalla, joka tukee lomakekenttien täyttämistä.

UUTTA! Kokeile ilmaista laskutusohjelmaa
Lue lisää ilmaisesta laskupohjasta täällä

Voit luoda PDF-laskullesi viitenumeron täällä

laskupohja malli

Kerrohan kaverillekin

Tämä laskupohja on täysin ilmainen, ja voit käyttää sitä niin paljon, kuin haluat. Mikäli käytät laskupohjaa, toivomme kuitenkin, että kerrot siitä myös kavereillesi!

Saatat pitää myös ilmaisesta pdf-tarjouspohjastamme

Kirjaudu sisään © Copyright Datahari Solutions 2015-2022 | Asiakaspalvelu: info@laskuhari.fi / 040 661 8466 (ark. klo 7-12)

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

Rekisteriseloste | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot | Ilmainen laskutusohjelma | 2014/55/EU

Onko sinulla kysyttävää?