Ilmainen Excel-laskupohja

Laskuharilta saat käyttöösi myös ilmaisen Excel-laskupohjan. Tämä soveltuu käyttäjille, jotka eivät tarvitse laskutusohjelman tuomia ominaisuuksia kuten kirjeiden ja verkkolaskujen lähetystä sekä myyntireskontraa. Suosittelemme kuitenkin ensin kokeilemaan, kuinka helppoa Laskuhari-laskutusohjelman käyttö on. Laskuhari soveltuu pienellekin laskuttajalle, koska voit valita kappalehinnoittelumallin, jossa maksat ainoastaan tekemistäsi laskuista.

Laskupohjat saatavilla myös .ods-muodossa OpenOfficelle / LibreOfficelle täältä
Lataa täytettävä PDF-laskupohja täältä

UUTTA! Kokeile ilmaista laskutusohjelmaa

Excel-laskupohja automaattisella viitenumerolla

Nämä laskupohjat laskevat viitenumeron automaattisesti laskunumeron perusteella laskunumeroon 9999 saakka. Laskupohja laskee myös eräpäivän automaattisesti laskun päiväyksen ja maksuehdon mukaan. Ole hyvä ja valitse laskupohjan tyyppi.

Excel-laskupohja manuaalisella viitenumerolla

Jos haluat itse laskea laskulle oman viitenumeron, voit käyttää näitä laskupohjia. Ole hyvä ja valitse laskupohjan tyyppi.

Kerrohan kaverillekin

Tämä Excel-laskupohja on täysin ilmainen, ja voit käyttää sitä niin paljon, kuin haluat. Mikäli käytät laskupohjaa, toivomme kuitenkin, että kerrot siitä myös kavereillesi!

Kirjaudu sisään © Copyright Datahari Solutions 2015-2022 | Asiakaspalvelu: info@laskuhari.fi / 040 661 8466 (ark. klo 7-12)

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

Rekisteriseloste | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot | Ilmainen laskutusohjelma | 2014/55/EU

Onko sinulla kysyttävää?