Ilmainen laskupohja OpenOffice ja LibreOffice -ohjelmistoille

Laskuharilta saat käyttöösi myös ilmaisen laskupohjan, joka toimii OpenOffice ja LibreOffice -ohjelmistoissa. Suosittelemme ennen laskupohjan käyttöönottoa kokeilemaan, kuinka helppoa Laskuhari-laskutusohjelman käyttö on. Laskuhari soveltuu pienellekin laskuttajalle, koska voit valita kappalehinnoittelumallin, jossa maksat ainoastaan tekemistäsi laskuista.

Laskupohjat saatavilla myös .xls-muodossa Excelille täältä
Lataa täytettävä PDF-laskupohja täältä

UUTTA! Kokeile ilmaista laskutusohjelmaa

Laskupohja automaattisella viitenumerolla

Nämä laskupohjat laskevat viitenumeron automaattisesti laskunumeron perusteella laskunumeroon 9999 saakka. Laskupohja laskee myös eräpäivän automaattisesti laskun päiväyksen ja maksuehdon mukaan. Ole hyvä ja valitse laskupohjan tyyppi.

LibreOffice-laskupohja manuaalisella viitenumerolla

Jos haluat itse laskea laskulle oman viitenumeron, voit käyttää näitä laskupohjia. Ole hyvä ja valitse laskupohjan tyyppi.

Kerrohan kaverillekin

Tämä LibreOffice / OpenOffice -laskupohja on täysin ilmainen, ja voit käyttää sitä niin paljon, kuin haluat. Mikäli käytät laskupohjaa, toivomme kuitenkin, että kerrot siitä myös kavereillesi!

Kirjaudu sisään © Copyright Datahari Solutions 2015-2022 | Asiakaspalvelu: info@laskuhari.fi / 040 661 8466 (ark. klo 7-12)

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

Rekisteriseloste | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot | Ilmainen laskutusohjelma | 2014/55/EU

Onko sinulla kysyttävää?