Laskutusohjelma Mac

Hyvä laskutusohjelma Macille voi olla vaikea löytää. Suurin osa laskutusohjelmista on ladattavia ohjelmistoja Windows-laitteille, koska iso osa suurista yrityksistä käyttää Microsoftin tuotteita. Nykyään laskutusohjelma Mac-laitteille on helpompi löytää, koska monet ohjelmat toimivat verkossa.

Edullinen laskutusohjelma Mac-laitteille on Laskuhari. Laskuharin kuukausimaksu on alkaen 6,90 € / kk. Hinta sisältää arvonlisäveron. Laskuhari on laskutusohjelma, joka soveltuu etenkin pienille ja keskisuurille yrityksille sekä mikroyrityksille.

Tutustu laskutusohjelmaan tarkemmin tästä

Ei lisäosia, ei ongelmia

Laskuharin käyttö ei vaadi mitään lisäosia selaimesta, vaan sitä voi käyttää suoraan kaikilla nykyaikaisilla verkkoselaimilla. Käytön voi siis aloittaa saman tien. Mac-laitteilla nettiselaimena voi käyttää esim. Safaria, Mozilla Firefoxia tai Google Chromea. Laskuhari sisältää 30 päivän mittaisen kokeilujakson, joten laskutusohjelmaa voi kokeilla ilmaiseksi ennen ostopäätöstä.

Toimii myös Linuxilla

Laskuhari ei ole vain laskutusohjelma Macille, vaan verkossa toimivuutensa ansiosta Laskuhari on myös Linux-laskutusohjelma. Kyseessä on siis laitteistoriippumaton laskutusohjelma. Laskuharia voi käyttää myös tableteilla, joista suurin osa on Linux-pohjaisia. Myös iPad kuuluu laitteisiin, joilla Laskuhari toimii.

Postita laskut yhdellä klikkauksella

Laskuharin avulla voit postittaa laskut suoraan laskutusohjelmasta yhdellä klikkauksella. Kyllä, luit oikein; lasku tulostetaan, kuoritetaan ja postitetaan asiakkaalle puolestasi. Sinun tarvitsee vain luoda lasku ja klikata nappia laskutusohjelmassa.

Myös verkkolaskut ja sähköpostilaskut

Laskuharilla voit lähettää myös verkkolaskuja. Monet suuret yritykset vastaanottavat ainoastaan verkkolaskuja, mikä tekee laskuttamisesta vaivalloista ja kallista pienille yrityksille. Laskuharilla tämä ongelma ratkeaa, sillä verkkolaskujen lähetys maksaa ainoastaan 0,65 € / kpl ja lähetys tapahtuu nappia painamalla. Et tarvitse myöskään yrityksen verkkolaskuosoitetta, vaan ainoastaan yrityksen y-tunnus riittää.

Aloita helppo laskutus Macilla heti

Mitä enää odottelet? Helppo laskutusohjelma Mac-laitteelle odottaa. Kokeile Laskuharia kuukausi veloituksetta, ja osta vasta sitten, kun olet todennut ohjelman sinulle sopivaksi. Kokeilu ei velvoita sinua ostamaan palvelua.

Kokeile heti

Kirjaudu sisään © Copyright Datahari Solutions 2015-2023 | Asiakaspalvelu: info@laskuhari.fi / 040 661 8466 (ark. klo 7-12)

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

Rekisteriseloste | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot | Ilmainen laskutusohjelma | 2014/55/EU

Onko sinulla kysyttävää?