Laskutusohjelman hinnasto

Laskuharin hinnasto on erittäin joustava, ja sopii myös aloittaville yrittäjille ja satunnaisille laskuttajille. Muut netissä toimivia laskutusohjelmia tarjoavat yritykset myyvät ohjelmiaan ainoastaan kuukausimaksulla. Tämä voi olla huono asia niille, jotka laskuttavat vain vähän. Laskuharista on saatavilla versio, jossa maksat ainoastaan tekemistäsi laskuista. Tämä ratkaisee kyseisen ongelman.

Tarjoamme laskutusohjelmaa toistaiseksi vain kaikilla ominaisuuksilla varustettuna. Jos haluat räätälöidyn ratkaisun, ota yhteyttä osoitteeseen info@laskuhari.fi

Kuukausimaksullinen versio alk. 7,90 € / kk

Laskuharin kuukausimaksullisesta versiosta on valittavissa kolme eri laskutusjaksoa: 3 kk, 6 kk ja 12 kk. Hinta on edullisempi, mitä pidemmän laskutusjakson valitset.

12 kk laskutusjaksolla: 7,90 € / kk
6 kk laskutusjaksolla: 8,90 € / kk
3 kk laskutusjaksolla: 9,90 € / kk

Kappalehinnoiteltu versio 1 € / lasku + 25 € avaus

Laskutusohjelman kappalehinnoittelussa maksat ainoastaan tekemistäsi ja ohjelmaan tallentamistasi laskuista sekä pienen, 25 euron avausmaksun. Mikäli poistat laskut ohjelmasta tehtyäsi ne, voit käyttää ohjelmaa täysin ilmaiseksi avausmaksua lukuunottamatta. Tällöin et kuitenkaan pysty käyttämään myyntireskontraa tai laskutusohjelman raportteja.

Mikäli laskuttamisesi on todella satunnaista ja pienimuotoista, meillä on myös ilmainen laskutusohjelma.

Kirjeet, verkkolaskut ja sähköpostilaskut

Laskuhari-laskutusohjelmasta voit lähettää myös laskuja kirjeenä, verkkolaskuna tai sähköpostina napin painalluksella. Sähköpostilaskujen lähetys ohjelmasta maksaa kappalehinnoittelumallissa 0,10 € / lasku. Kuukausihinnoittelussa sähköpostilaskut ovat ilmaisia.

Kirjelaskujen hinta on 1,93 € / kpl, ja ne lähetetään mustavalkoisina 2. lk kirjeinä. Verkkolaskut maksavat 0,80 € / kpl. Kirjeiden ja verkkolaskujen välittäjänä toimii Apix Messaging Oy

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kirjaudu sisään © Copyright Datahari Solutions 2015-2021 | Asiakaspalvelu: info@laskuhari.fi / 040 661 8466 (ark. klo 7-12)

Rekisteriseloste | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot | Ilmainen laskutusohjelma | 2014/55/EU