Laskutusohjelma toiminimelle

Toiminimen laskutus vaatii luonollisesti laskutusohjelman. Toiminimiyrittäjillä laskutusohjelman hinta on usein tärkeä tekijä sopivan ohjelman valinnassa. Tämä on varsin tärkeää etenkin aloittavilla yrittäjillä. Laskutuksen kustannukset halutaan pitää mahdollisimman pienenä, mutta laskutusohjelman pitää olla myös helppo käyttää.

Toiminimelle ilmainen laskutusohjelma voi riittää

Laskuhari tarjoaa toiminimiyrittäjille edullisia vaihtoehtoja toiminimen laskuttamiseen - jopa ilmaisen laskutusohjelman. Toiminimelle ilmainen laskutusohjelma sopii, kun laskutettavaa ei ole paljon. Siinä vaiheessa, kun toiminimen laskutus laajenee useampiin, jopa kymmeniin laskuihin kuukaudessa ja useisiin asiakkaisiin, on hyvä siirtyä maksulliseen laskutusohjelmaan.

Maksullinen versio Laskuhari-laskutusohjelmasta tarjoaa mahdollisuuden laskujen tallentamiseen myöhempää käyttöä varten. Tämä on hyödyllistä, jos haluat muokata laskua esimerkiksi usean päivän ajan, lisäämällä laskulle rivejä sitä mukaa, kun lopullinen laskutusmäärä vahvistuu. Lisäksi Laskuhariin voi tallentaa asiakkaiden tiedot, joten niitä ei tarvitse aina erikseen näpytellä, kun laskutetaan samaa asiakasta monta kertaa.

Toiminimen verkkolaskutus

Verkkolaskujen lähetys on nykypäivänä lähestulkoon vaatimus yritysten välisessä laskutuksessa. Toiminimi voi myös lähettää verkkolaskuja Laskuhari-ohjelmalla edullisesti. Suuret yritykset käyttävät verkkolaskuformaattia laskutuksen ja maksatuksen automatisointiin, joten moni suuri yritys vaatii, että laskut lähetetään verkkolaskuna. Myös pienemmät yritykset usein haluavat laskut verkkolaskuna, koska niitä on helpompi käsitellä siten, ja paperisotkuista päästään eroon.

Aloita toiminimen laskuttaminen heti

Voit aloitta laskuttamisen toiminimelläsi heti aloittamalla Laskuhari-ohjelman ilmaisen kokeilujakson. Aloita kokeilujakso tästä.

Kirjaudu sisään © Copyright Datahari Solutions 2015-2023 | Asiakaspalvelu: info@laskuhari.fi / 040 661 8466 (ark. klo 7-12)

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

Rekisteriseloste | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot | Ilmainen laskutusohjelma | 2014/55/EU

Onko sinulla kysyttävää?