Ajastetut laskut

Laskuhari-laskutusohjelmalla pystyt lähettämään myös ajastettuja laskuja. Tätä ominaisuutta voit käyttää, jos olet esimerkiksi sopinut asiakkaasi kanssa, että aloitat jonkin palvelun laskutuksen vasta kuukauden päästä.

Laskun ajastus toimii siten, että määrität laskulle päiväyksen, joka on tulevaisuudessa ja määrität laskun statukseksi Ajastettu. Ajastettu-status kannattaa määrittää jo ennen kuin laskun tallentaa ensimmäistä kertaa, jotta laskulle ei varata laskunumeroa.

Kun ajastetun laskun päiväys tulee vastaan, lähetetään sinulle ilmoitus asiasta sähköpostitse ja lasku lisätään avoimien laskujen listalle. Jos haluat, että lasku lähetetään automaattisesti ilman ilmoitusta, kirjoita laskun kommentti-kenttään "autosend".

Jos haluat lähettää automaattisesti toistuvia laskuja esim. kuukausi-, tai vuosimaksuista, katso myös toistuvien laskujen ohje. Voit määrittää ajastetun laskun myös toistuvaksi. Tällöin ensimmäinen lasku luodaan ajastetun laskun päiväyksenä ja loput toistuvuusasetusten mukaan.

Ajastetun laskun peruuttaminen

Jos haluat peruuttaa ajastetun laskun, voit yksinkertaisesti poistaa sen. Ajastetut laskut löytyvät laskulistauksesta "Ajastettu"-statuksen alta.

Kirjaudu sisään © Copyright Datahari Solutions 2015-2022 | Asiakaspalvelu: info@laskuhari.fi / 040 661 8466 (ark. klo 7-12)

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

Rekisteriseloste | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot | Ilmainen laskutusohjelma | 2014/55/EU

Onko sinulla kysyttävää?