Asiakasrekisterin hallinta

Laskuhari sisältää asiakasrekisterin, johon voit tallentaa asiakkaasi yhteystiedot ja muutamia laskulle tulostettavia oletusarvoja. Voit myös määrittää tavan, jolla asiakasta oletusarvoisesti laskutetaan.

Uuden asiakkaan luominen

1. Valitse ylävalikosta Työkalut > Rekisterit... > Asiakkat > Uusi asiakas
  2. Täytä haluamasi asiakastiedot
  3. Klikkaa Lisää asiakas

Asiakastietojen muokkaaminen

1. Valitse ylävalikosta Työkalut > Rekisterit... > Asiakkaat
  2. Klikkaa haluamasi asiakkaan kohdalta Muokkaa
  3. Täydennä asiakastiedot ja klikkaa Tallenna

Asiakkaan poistaminen rekisteristä

1. Valitse ylävalikosta Työkalut > Rekisterit... > Asiakkaat
  2. Klikkaa haluamasi asiakkaan kohdalta Poista

Asiakkaiden tuonti muista rekistereistä

Voit tuoda laskutusohjelmaan asiakastietoja myös muista rekistereistä, jos saat tiedot CSV-muotoisessa tiedostossa.

1. Valitse ylävalikosta Työkalut > Rekisterit...
  2. Valitse Asiakkaat-otsikon alta Tuo CSV:stä
  3. Valitse CSV-tiedosto, josta haluat tiedot noutaa
  4. Valitse CSV-tiedoston kenttien erotin
  5. Valitse tuotitapa
  6. Klikkaa Jatka...
  7. Kohdista CSV-tiedoston kentät laskutusohjelman tietueisiin
  8. Klikkaa Vie tietokantaan
  9. Sulje ikkuna
Kirjaudu sisään © Copyright Datahari Solutions 2015-2024 | Asiakaspalvelu: info@laskuhari.fi / 040 661 8466 (ark. klo 7-12)

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

Rekisteriseloste | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot | Ilmainen laskutusohjelma | 2014/55/EU

Onko sinulla kysyttävää?