Laskun lähetys

Laskun voi lähettää Laskuharilla sähköpostitse, kirjeenä tai verkkolaskuna suoraan laskutusohjelmasta parilla klikkauksella.

Huomaathan, että verkkolaskujen ja kirjeiden lähetys ei toimi kokeiluversiossa

Avaa aluksi lasku, jonka haluat lähettää. Varmista, että lasku on tallennettu ensin. Klikkaa sitten ylävalikosta Lähetä-painiketta ja valitse tapa, jolla haluat laskun lähettää. Näet tässä myös, mitä laskun lähetys maksaa missäkin muodossa.

Katso alotusopas-videosta:

Verkkolaskun tai kirjeen lähetys

Verkkolaskun ja kirjeen lähetyksessä ohjelma vahvistaa, oletko varma, että haluat lähettää laskun. Kun klikkaat OK, lasku siirtyy lähetykseen. Kirjeet lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä mustavalkoisena 2. lk kirjeenä. Verkkolaskujen ja kirjeiden välittäjänä toimii Apix Messaging Oy.

Kirjeet ja verkkolaskut jäävät hetkeksi jonoon, joten voit vielä peruuttaa lähetyksen lähetyslokista, jos huomaat tehneesi virheen.

Sähköpostilaskun lähetys

Sähköpostin lähetyksessä saat määrittää asiakkaan sähköpostiosoitteen, eli kelle lasku lähetetään, asiakkaan nimen, oman nimesi ja sähköpostin aiheen. Saat myös kirjoittaa laskulle oman saatetekstin.

Voit valita sähköpostin lähetyksessä myös muun liitteen, kuin laskun. Se tapahtuu Liitteen tyyppi -pudotusvalikosta valitsemalla. Muita liitemuotoja ovat mm. hyvityslasku, maksumuistutus, tarjous, tilausvahvistus, toimitusvahvistus ja lähete.

Lasku liitetään sähköpostilaskulle ensisijaisesti linkkinä, jota klikkaamalla laskun saa auki. Näin pystyt seuraamaan laskun lähetyslokista, onko laskulinkkiä klikattu. Tästä voit varmistaa, että lasku on mennyt perille.

Voit vaihtaa sähköpostilaskun liitemuotoa, jos haluat, että lasku on aina sähköpostin PDF-liitteenä. Suosittelemme kuitenkin käyttämään linkkiä liitemuotona, koska sen avulla voit varmistaa laskun perillemenon.

Järjestelmämme tunnistaa suurimman osan teknisistä osoitteista, jotka vaativat PDF-liitteen sähköpostilaskulle, ja näihin osoitteisiin lähetetään automaattisesti liite linkin sijasta, kun liitemuotona on "Automaattinen".

Kirjaudu sisään © Copyright Datahari Solutions 2015-2022 | Asiakaspalvelu: info@laskuhari.fi / 040 661 8466 (ark. klo 7-12)

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

Rekisteriseloste | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot | Ilmainen laskutusohjelma | 2014/55/EU

Onko sinulla kysyttävää?