Maksumuistutuksen teko

Laskuharin maksumuistutus-toiminnallisuus on vielä kehityksen alla, joten muutoksia toimintaan saattaa tulla.

Laskuhari-laskutusohjelmasta voi tulostaa maksumuistutuksen tekemällä aluksi laskun normaalisti (tai avaamalla olemassa olevan laskun) ja klikkaamalla sitten ylävalikosta Työkalut > Luo PDF... > Maksumuistutus. Maksumuistutuksesta avataan PDF-tiedosto, jonka voit tallentaa tietokoneellesi tai tulostaa.

Voit myös lähettää maksumuistutuksen sähköpostilla tai lähettää muistutuskirjeen laskusta kohdasta Lähetä > Muistutuskirje. Kyseinen valinta tulee näkyviin vain silloin, kun laskun eräpäivä on mennyt.

Jos et halua, että maksumuistutukselle varataan laskunumero ja haluat tallentaa maksumuistutukset laskutusohjelmaan, voit ottaa käyttöön sarjoitetun laskunumeroinnin. Tällöin voit antaa laskuille oman numeroinnin, ja maksumuistutuksille oman.

Jos et halua, että maksumuistutukset näkyvät avoimien laskujen listalla, voit luoda uuden statuksen nimeltä Maksumuistutus. Uuden statuksen luominen tapahtuu kohdasta Työkalut > Asetukset

Laskuharin maksumuistutus-toiminnallisuus on vielä kehityksen alla, joten muutoksia toimintaan saattaa tulla.

Kirjaudu sisään © Copyright Datahari Solutions 2015-2022 | Asiakaspalvelu: info@laskuhari.fi / 040 661 8466 (ark. klo 7-12)

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

Rekisteriseloste | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot | Ilmainen laskutusohjelma | 2014/55/EU

Onko sinulla kysyttävää?