Mistä tiedän, että sähköpostilasku on mennyt perille?

Jos olet lähettänyt laskun sähköpostina, lähetyslokissa laskun tila muuttuu lähetetystä luetuksi tai ladatuksi, mikäli käytössäsi on seurantapikseli ja / tai liitteen muotona on linkki.

Seurantalinkki

Kun lähetät sähköpostilaskun, voit valita liitteen muodoksi linkin, liitteen tai molemmat. Kun valitset muodoksi linkin, ei viestiin liitetä laskun PDF-tiedostoa lainkaan, vaan asiakkaalle tarjotaan ainoastaan linkki, jota klikkaamalla laskun voi ladata. Tätä linkkiä klikkaamalla välittyy tieto laskutusohjelmaan, että lasku on ladattu. Lähetyslokissa laskun tilaksi muuttuu tällöin Ladattu.

Jos käytät vain linkkiä sähköpostilaskuissa, voit varmistua, että asiakas on saanut ja avannut laskun. Huomaathan, että jotkin yritykset käyttävät automaattista sähköpostilaskujen vastaanottoa, joka vaatii, että liitteenä on PDF-tiedosto. Tällöin et voi käyttää pelkkää linkkiä sähköpostilaskussa.

Seurantapikseli

Asetuksista saat käyttöön myös seurantapikselin sähköpostilaskuihin. Seurantapikseli on näkymätön linkitetty kuva sähköpostiviestissä, joka kertoo, kun vastaanottaja on avannut viestin. Seurantapikseli ei kuitenkaan ole 100% luotettava, sillä osa sähköpostiohjelmista estää linkitetyn sisällön lataamisen oletuksena. Osa sähköpostipalveluista myös saattaa ladata kuvan välimuistitusta tai virustorjuntaa varten, jolloin lukematon viesti saatetaan merkitä virheellisesti luetuksi.

Roskapostisuodatus

Joskus saattaa käydä niin, että asiakkaan sähköpostitarjoaja merkitsee sähköpostilaskun roskapostiksi ja toimittaa sen roskapostikansioon. Tällöin voi auttaa, jos pyydät asiakasta lisäämään osoitteet invno robots please@invno robots pleaseoicesno robots please.laskuno robots pleaseharino robots please.fi ja invno robots please@lasno robots pleasekutusno robots please.laskuno robots pleaseharino robots please.fi osoitekirjaansa tai tekemällä suodattimen osoitteille *no robots please@lasno robots pleasekutusno robots please.laskuno robots pleaseharino robots please.fi ja *no robots please@invno robots pleaseoicesno robots please.laskuno robots pleaseharino robots please.fi.

Kirjaudu sisään © Copyright Datahari Solutions 2015-2020 | Asiakaspalvelu: info@laskuhari.fi / 040 661 8466 (ark. klo 7-12)

Rekisteriseloste | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot | Ilmainen laskutusohjelma | 2014/55/EU