Mistä tiedän, että sähköpostilasku on mennyt perille?

Jos olet lähettänyt laskun sähköpostina, lähetyslokissa laskun tila muuttuu lähetetystä ladatuksi, mikäli liitteen muotona on linkki.

Seurantalinkki

Kun lähetät sähköpostilaskun, voit valita liitteen muodoksi linkin, liitteen tai molemmat. Kun valitset muodoksi linkin, ei viestiin liitetä laskun PDF-tiedostoa lainkaan, vaan asiakkaalle tarjotaan ainoastaan linkki, jota klikkaamalla laskun voi ladata. Tätä linkkiä klikkaamalla välittyy tieto laskutusohjelmaan, että lasku on ladattu. Lähetyslokissa laskun tilaksi muuttuu tällöin Ladattu.

Jos käytät vain linkkiä sähköpostilaskuissa, voit varmistua, että asiakas on saanut ja avannut laskun. Huomaathan, että jotkin yritykset käyttävät automaattista sähköpostilaskujen vastaanottoa, joka vaatii, että liitteenä on PDF-tiedosto. Tällöin et voi käyttää pelkkää linkkiä sähköpostilaskussa.

Suosittelemme käyttämään liitteen muotoa "Automaattinen", joka tunnistaa suurimman osan teknisistä osoitteista, jotka vaativat PDF-liitteen. Tällöin lasku liitetään PDF-liitteeksi automaattisesti tarvittaessa.

Roskapostisuodatus

Joskus saattaa käydä niin, että asiakkaan sähköpostitarjoaja merkitsee sähköpostilaskun roskapostiksi ja toimittaa sen roskapostikansioon. Tällöin voi auttaa, jos pyydät asiakasta lisäämään osoitteen nxo-rxepxlyx@lxaskulxinkkxi.fi osoitekirjaansa tai lisäämällä kyseisen osoitteen sallittujen lähettäjien listalle.

Laskuhari ilmoittaa, mikäli laskua ei ole ladattu muutaman päivän kuluessa laskun lähettämisestä. Tämän ilmoituksen nähdessäsi on suositeltavaa lähettää lasku uudelleen, tai ottaa asiakkaaseen yhteyttä, jotta voit varmistaa, että lasku on mennyt perille.

Lähetämme laskuja useiden eri sähköpostipalvelujen kautta, joten uudella yrittämällä aiemmin roskapostiin mennyt viesti voi mennä perille.

Kirjaudu sisään © Copyright Datahari Solutions 2015-2022 | Asiakaspalvelu: info@laskuhari.fi / 040 661 8466 (ark. klo 7-12)

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

Rekisteriseloste | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot | Ilmainen laskutusohjelma | 2014/55/EU

Onko sinulla kysyttävää?