Tilisiirtolomake laskulle

Mallilasku tilisiirtolomakkeella

Laskuhari-laskutusohjelmassa on mahdollista tulostaa myös tilisiirtolomake (pankkisiirtolomake) laskulle. Oletuksena tilisiirtolomake ei tulostu laskulle, koska sitä ei enää nykyään juuri käytetä.

Jos asiakkaasi kuitenkin haluavat tilisiirtolomakkeen laskulle, voit ottaa sen käyttöön ohjelman asetuksista.

Mene kohtaan Työkalut > Asetukset ja vieritä sivua alas kohtaan Laskupohja. Sieltä voit rastittaa Käytössä kohtaan Tilisiirtolomake. Tallenna lopuksi muutokset. Tämän jälkeen tulostaessasi tai lähettäessäsi laskun, siihen tulostuu tilisiirtolomake

Mihin tilisiirtolomaketta tarvitaan?

Nykyään laskut maksetaan yleensä verkkopankissa, joten tilisiirtolomake on suurimmalle osalle ihmisistä turha. Sitä käytetään maksettaessa laskut pankin konttorissa asioimalla.

Jotkut yritykset kuitenkin haluavat laskulleen tilisiirtolomakkeen. Näillä yrityksillä saattaa kenties olla vanhempia asiakkaita, jotka vielä hoitavat pankkiasiansa konttorissa. Toiset yritykset taas pitävät laskupohjan ulkoasua "virallisempana", kun siinä on tilisiirtolomake. Monille kyse on myös siitä, että entisessä laskutusohjelmassakin se oli, niin pitää se olla uudessakin.

Etsitkö tilisiirtolomake pohjaa? Kokeile helppoa pankkisiirtolomakkeen generaattoriammme.

Kirjaudu sisään © Copyright Datahari Solutions 2015-2023 | Asiakaspalvelu: info@laskuhari.fi / 040 661 8466 (ark. klo 7-12)

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

Rekisteriseloste | Tietosuojakäytäntö | Käyttöehdot | Ilmainen laskutusohjelma | 2014/55/EU

Onko sinulla kysyttävää?